De mijne is de beste van


To stew or not to stew, that's the question. In elk frietkot vind je stoofvlees en bij elk familiefeest staat het - hopelijk vaker dan soms - op het menu. Van de Gentse stoverij van Louis Paul Boon tot de Nationale stoofvlees-frietdag van Jeroen Meus, dat stoofvlees een Belgische klassieker is mogen we gerust zeggen. Op het eerste gezicht lijkt stoofvlees een simpel gerecht, maar over de ingrediënten en de bereiding worden van oudsher heel wat boompjes opgezet. Met rundvlees en mosterd... maar zonder bier? Met rundvlees, mosterd, bruin bier... en varkensniertjes? Het eindresultaat verraadt de hand van de meester. Heden ten dage heeft iedereen zijn eigen dirty little secret, zijn geheime recept. In 'De mijne is de beste - Hét stoofvleesboek' verzamelden Filip, Carl en Luc twintig recepten voor stoofvlees. Van oerklassiek en oer-Vlaams tot postmodernistisch en exotisch.

Auteur Filip Jans, Filip
ISBN 9789022333044 Bindwijze Hardback
23.49 Levertijd: Op voorraad Voor 15.30u besteld
volgende werkdag bij u thuis*
(*met express levering door Post NL)
>> Meteen bestellen bij
De mijne is de beste
  • Prijzen
  • Specificiaties
  • Reviews
Categorie Non-fictie vrije tijd
Rubriek Eten en drinken algemeen
NUR code 440
Betrokkenen Auteur: Filip Jans, Filip
Redacteur: Melanie de Vrieze, Melanie
Auteur: Carl Surmont, Carl
Auteur: Luc De Raedemaeker, Luc
: Marleen Daniëls, Marleen
ISBN 9789022333044
Bindwijze Hardback
Jaar uitgave 2016
Taal nl
Druk 1
Geïllustreerd Nee
Publicatie status Active
De-mijne-is-de-beste kreeg in totaal 0 review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van 0 uit 10
Geef hieronder uw mening
  Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitstekend
Prijs
Kwaliteit
Uw gegevens
Uw review