Inleiding tot de levensmiddelenhygiëne van L.J.A. Lipman, L.J.A.
Een aantal deskundigen belicht het probleem van verschillende kanten en vertelt ook een en ander over de achtergronden. Met name de volgende onderwerpen komen aan de orde: micro-organismen, de microbiologie van voedingsmiddelen, een aantal ziekten die door voedsel kunnen worden overgebracht, kwaliteit en kwaliteitszorg, de nuttige rol van bepaalde micro-organismen bij de bereiding en bewaring van producten en ten slotte technieken in het laboratorium. Deze tweede, herziene druk is op relevante punten aangevuld en geactualiseerd.
Het boek is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij de productie en de behandeling van voedsel en voedselproducten. Daarnaast ook voor degenen die een taak vervullen bij de zorg voor de gezondheid. Dat zijn artsen, diëtisten, producenten van voedsel, dierenartsen, inspecteurs en zij die verantwoordelijk zijn voor de gang van zaken in de keukens en ziekenhuizen, instellingen en restaurants. En - niet te vergeten - degenen die op dit terrein een voorlichtende taak hebben. Maar vooral is het boek bestemd voor studenten die te maken krijgen met voedsel en voedselproducten, zoals bij hogere agrarische opleidingen, en toekomstige diëtisten en dierenartsen.
![]() |
- Prijzen
- Specificiaties
- Reviews
Categorie | Paramedisch algemeen |
Rubriek | Dieet- en voedingsleer |
NUR code | 893 |
Betrokkenen | Redacteur: L.J.A. Lipman, L.J.A. Redacteur: Lipman, L.J.A. Redacteur: Ruiter, A. Redacteur: A. Ruiter, A. |
ISBN | 9789036816533 |
Bindwijze | Paperback / softback |
Jaar uitgave | 2017 |
Taal | nl |
Druk | 3 |
Geïllustreerd | Nee |
Publicatie status | Active |
Inleiding-tot-de-levensmiddelenhygiene kreeg in totaal
0
review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van
0
uit 10