Kardemom en andere exotische specerijen van


Chetna Makan is bekend vanwege haar unieke recepten, waarin ze kleurige specerijen en andere Indiase ingrediƫnten aan traditionele westerse lekkernijen toevoegt.

Wat u ook maakt Wittechocoladetaart met pistache en kardemom, Koriander-kippakketjes; Chocolade-chilibrood, Koriander-muntchutney of Gestoomde rabarber-aardbeiencake met steranijs en kaneel Chetna's Indiase toevoegingen maken er iets exotisch van.

In dit boek staan niet alleen heerlijke traditionele zoete en hartige gerechten uit India, maar ook nieuwe recepten vol met de verrukkelijkste specerijen. Verdiep uzelf in de geschiedenis van de Indiase specerijen en leer zo alles over de combinatie van voedsel en smaakmakers.

Chetna Makan werd geboren in Jabalpur, een stad in Midden-India. Ze is afgestudeerd aan een mode-academie en werkte als modeontwerpster in Mumbai voordat ze in 2003 naar Engeland verhuisde. Ze bereikte de halve finale in het Britse tv-programma The Great British Bake Off 2014.


Auteur Chetna Makan, Chetna
ISBN 9789048314034 Bindwijze Hardback
23.50 Levertijd: Op voorraad Voor 15.30u besteld
volgende werkdag bij u thuis*
(*met express levering door Post NL)
>> Meteen bestellen bij
  • Prijzen
  • Specificiaties
  • Reviews
Categorie Non-fictie vrije tijd
Rubriek Eten en drinken algemeen
NUR code 440
Betrokkenen Auteur: Chetna Makan, Chetna
: Nassima Rothacker, Nassima
Ilustrator: Grace Helmer, Grace
ISBN 9789048314034
Bindwijze Hardback
Jaar uitgave 2017
Taal nl
Druk 1
Geïllustreerd Ja
Publicatie status Active
Kardemom-en-andere-exotische-specerijen kreeg in totaal 0 review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van 0 uit 10
Geef hieronder uw mening
  Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitstekend
Prijs
Kwaliteit
Uw gegevens
Uw review