Koken van


Feesteditie van het handboek waarmee al onze topchefs leerden koken Koken - Het handboek is na één jaar al een klassieker! Van het boek werden al meer dan 25.000 exemplaren verkocht! Koken omvat alle basistechnieken met stap-voor-stapfoto's, ca. 600 gerechten, een uitgebreide vaktermenlijst en 100 menu's met de recepten. De hoofdstukken sluiten nauw bij elkaar aan, wat het boek tot een praktisch werkinstrument maakt. Dit boek is ondertussen dé referentie van de kooktechnieken en basisbereidingen, en dat vertaalt zich ook qua vorm - met actuele professionele fotografie van Heikki Verdurme - en qua inhoud.

Auteur Hotelschool Ter Duinen
ISBN 9789401427920 Bindwijze Hardback
56.40 Levertijd:
Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.
>> Meteen bestellen bij
Koken
  • Prijzen
  • Specificiaties
  • Reviews
Categorie Non-fictie vrije tijd
Rubriek Eten en drinken algemeen
NUR code 440
Betrokkenen Auteur: Hotelschool Ter Duinen
ISBN 9789401427920
Bindwijze Hardback
Jaar uitgave 2015
Taal nl
Druk 1
Geïllustreerd Ja
Publicatie status Active
Koken kreeg in totaal 0 review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van 0 uit 10
Geef hieronder uw mening
  Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitstekend
Prijs
Kwaliteit
Uw gegevens
Uw review